Uitgebreid zoeken
Hoofdpagina » Over Ons
Contact
  • TechCNC.be

    BTW: BE 0803. 325. 987

  • E-mail:info@techcnc.be
  • Telefoon03 648 0295
  • OpeningstijdenMaandag t/m Vrijdag 9:00 - 17:00 uur
Prijslijst
Prijslijst downloaden HTMLPrijslijst downloaden XLS

Over Ons

Tech CNC - We richten ons op kwaliteit !!!

 

We zijn al 13 jaar succesvol op de markt en leveren maandelijks industriële en particuliere apparaten aan duizenden klanten in Belgie en Europa.
 
Op basis van jarenlange marktobservaties, continue verbetering van interne processen, verbetering van onze crew en talloze vriendelijke zakelijke contacten met onze klanten, hebben we een effectief communicatiesysteem ontwikkeld op basis van 3 hoofdpijlers:

- individueel advies
- uitdrukkelijke technische raadplegingen
- uitwisseling van ervaringen en het verzamelen van meningenWe benaderen onze klanten alsof ze onze gasten thuis zijn, we behandelen ze met zorg, sympathie en respect, zodat ze na aankoop in onze winkel overtuigd zijn van de juiste keuze.

Door bij ons te kopen, bent u gedekt door garantie - wij helpen, lossen problemen op, praten en maken het werken met onze apparaten zo intuïtief mogelijk.
 
We hebben onze eigen garantieservice, we sturen geen apparaten die gerepareerd moeten worden naar agenten, wat soms maanden in beslag neemt.

U kunt er zeker van zijn dat het apparaat bij problemen direct na levering aan ons magazijn wordt gerepareerd.

We bieden 24 maanden garantie op de meeste apparaten voor particulieren en bedrijven, omdat we overtuigd zijn van de kwaliteit van onze apparaten en we niets te verbergen hebben in tegenstelling tot concurrentie.

Daarnaast hebben we onderdelen voor onderdelen die we regelmatig aanvullen.

We onderscheiden ons door aantrekkelijke prijzen in verhouding tot de geboden kwaliteit en daarom hebben zoveel mensen en bedrijven ons vertrouwd.

U, beste dames en heren, creëer dit bedrijf gelijk, uw mening is voor ons van groot belang, dus worden we elk jaar nog beter en gemotiveerder om harder te werken.

Wij zijn van mening dat we dankzij onze toewijding aan zakelijke relaties een sterke relatie met onze klanten opbouwen, wat zich vertaalt in uw tevredenheid en onze trots op de mogelijkheid van samenwerking.

Dank u.
Team Tech CNC


Ga naar hoofdpagina
Oprogramowanie sklepu shopGold.pl
Door deze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. U vindt meer informatie in ons Cookiebeleid.
Dit bericht niet meer tonen